MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Te blote reclame wordt in Utrecht afgeplakt

13 april 2012 | in Geloof | 2 Reacties

In de Utrechtse wijk Kanaleneiland zijn reclameposters op bushokjes afgeplakt omdat ze te bloot zijn. Dat meldt de website Dichtbij.nl.

Over de afbeeldingen van ‘half ontklede’ vrouwen zijn vuilniszakken geplakt. Op een briefje staat te lezen ‘ter bescherming van onze kinderen’. Op de vuilniszakken staat bovendien de tekst ‘Laa ilaha illa Allah’ en ‘Geen seksuele getinte reclame in onze wijk’.

De PVV in de Tweede Kamer heeft inmiddels vragen gesteld aan minister van Veiligheid Ivo Opstelten (VVD) hoe hij deze vorm van censuur denkt aan te pakken.

Er zijn 2 reacties

 1. mhamed
  14 april 2012 om 10:13 uur.

  weer zo een actie van hiermee bereik je niks…….
  wat een ander doet zeker in een kafir land moet een ander niks doen….er is altijd ruimte voor dwaling het moet niet gelden voor moslims juist sterk zijn en het geloof belijden zoals het moet….anders op zoek naar andere weg hizra.
  deze actie zal nooit werken meer PVV stemmers veroorzaken jammer.

 2. amazich10
  15 april 2012 om 09:19 uur.

  Wil je dat niet zien ga dan in een islamitisch land wonen, marokko, iran, …….etc. Nee dat doe je niet want daar zijn ze nie dimocratich. En hier wel maar alleen is het goed alhet je uitkomt. Ga toch lekker in de bergen wonen en ga het hier voor de rest van de marookaanen die hie willen leven niet verpesten, stome geiten.

Plaats je reactie