MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay voor woensdag opgenomen in Barcelona-selectie

17 april 2012 | in Sport | 2 Reacties

Voor het eerst sinds september 2011 zit Ibrahim Afellay weer in de wedstrijdselectie van FC Barcelona. De Spaanse club publiceerde op de eigen website de 22 namen die maandagmidag zijn vertrokken naar Londen voor de halve finale in de Champions League, woensdag tegen Chelsea.

Afellay scheurde op 22 september de voorste kruisband in zijn linkerknie tijdens een training.

Afgelopen week werd de aanvallende middenvelder door de medische staf van Barcelona fit verklaard. De Marokkaanse Nederlander lijkt net op tijd klaar te zijn om de laatste en beslissende wedstrijden van zijn club mee te pakken. Na Chelsea woensdag, staat zaterdag ook nog de belangrijke Clásico tegen Real Madrid op het programma. (Bron/ Lees verder: NU.nl)

Er zijn 2 reacties

 1. lile
  17 april 2012 om 08:31 uur.

  Jammer dat die jongen niet voor marokko heeft gekozen.
  Ook al komt hij uit een streek die anti rabat zijn

 2. mhamed
  18 april 2012 om 10:05 uur.

  onderdrukking heeft zijn lot betaald en geloof me de keus van deze top voetballer is op zijn plaats.hij heeft niks te zoeken in dat hele corupte bende.

Plaats je reactie