MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maher: ‘Ben veel verder dan verwacht’

19 april 2012 | in Sport | Reageer

Adam Maher zag zijn uitstekende ontwikkeling dit seizoen beloond worden met een debuut in Jong Oranje. De tweevoudig jeugdinternational verbaast ook zichzelf, geeft hij te kennen.

De middenvelder van AZ speelde zich niet alleen in de basis in Alkmaar, tevens werd hij door bondscoach Bert van Marwijk opgenomen in de voorselectie van het ‘grote’ Oranje. Die uitverkiezing zette Maher aan het denken. De voetballer moet immers kiezen tussen een interlandcarrière in Oranje of bij Marokko. Maar Maher zegt nog niet ermee bezig te zijn.

De Marokkaan is wel verbaasd over zijn vooruitgang. “Het meest verbaasd ben ik over het feit dat ik dit seizoen een vaste kracht ben geworden. Ik wist dat ik het zou halen, alleen niet wanneer. Definitief bij de eerste achttien komen; dat was in de zomer mijn doel.”

“Na mijn invalbeurt op de openingsdag van de competitie tegen PSV kon ik dat eigenlijk al bijstellen. Na een paar wedstrijden, toen Maarten Martens geblesseerd was geraakt, stond ik in de basis. Ik ben momenteel veel verder dan ik had verwacht.”

Bron: VI en AZFanpage

Plaats je reactie