MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verbeek bekijkt Marokkaanse talenten

20 april 2012 | in Sport | Reageer

Pim Verbeek, de bondscoach van de Marokkaanse olympische ploeg, heeft de afgelopen weken enkele wedstrijden in de Jupiler League aandachtig bekeken. Op 8 juni moet de keuzeheer een 35-koppige selectie doorgeven voor deelname aan de Olympische Spelen.

In de Nederlandse Eerste Divisie houdt Verbeek een aantal spelers in de gaten. De Rotterdammer bezocht onder meer wedstrijden van Sparta Rotterdam, FC Eindhoven en FC Volendam, zo meldt Voetbal International deze week.

Youness Mokhtar van FC Eindhoven, Illias Bel Hassani van Sparta en Adnane Tighadouini van Volendam behoren tot de spelers die de bondscoach heeft bekeken. (Bron/ lees verder: Voetbalnieuws.be)

Plaats je reactie