MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Koning Mohammed VI hielp Rahmouni

21 april 2012 | in Sport | 1 Reactie

De Marokkaans-Nederlandse dressuurruiter Yessin Rahmouni plaatste zich onlangs voor de Olympische Spelen in Londen. Rahmouni komt uit voor Marokko en is daarmee de eerste Afrikaan ooit op op de Spelen op het onderdeel dressuur. De carriere van Rahmouni kwam afgelopen zomer in een stroomversnelling na een wonderlijke ontmoeting met de koning van Marokko, schrijft de NOS.

Zie video:

Er is 1 reactie

  1. lile
    22 april 2012 om 12:21 uur.

    Was een vrouw maar uit gekomen voor marokko.
    Volgens mij is rahmouni een gay en dat zou schande zijn voor maroc

Plaats je reactie