MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sef lanceert nieuwe clip ‘De Wereld In’

23 april 2012 | in Muziek | 1 Reactie

Sef heeft de derde single van zijn soloalbum uitgebracht. ‘De Wereld In’ is geproduceerd door Big2 van The Opposites. Ook de bijhorende clip is vrijdag gelanceerd. De video is geschoten door Jeroen Houben. De regisseur is onder andere bekend van de Rabat Taxisessies. Dat meldt FunX op de eigen website.

Nederlandse rapper van Marokkaanse afkomst was voor het laatst te horen op de hit ‘Bagagedrager’ van Gers. Daarvoor had de rapper succes met de tracks ‘De Leven’ en ‘Diamanten’ van zijn album ‘De Leven’. Het eerst vermeldde nummer was de soundtrack van film ‘Rabat’.

Er is 1 reactie

  1. lile
    23 april 2012 om 04:31 uur.

    Good sound, He is the best viva maroc

Plaats je reactie