MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Expats in Marokko hebben het niet altijd makkelijk

27 april 2012 | in Maatschappij | 1 Reactie

Na een verblijf van jaren in Angola en in Londen kon Suzanne Linsen maar moeilijk wennen in haar nieuwe woonomgeving in België. Dus toen de Nederlandse voor een maand in Tanger aan de slag kon als lerares Engels, greep ze die kans. Het beviel goed, zó goed dat ze zich in Marokko heeft gevestigd. ‘Vrijheid, blijheid.’

Gedurende haar korte verblijf in Marokko kreeg Suzanne een baan aangeboden als agente voor Anglia, een bedrijf dat een Engelse examencertificering aanbiedt. De beslissing was snel gemaakt. Suzanne: ‘Mijn man Onno was bijna gepensioneerd, die vond alles prima. Hij heeft twee kinderen uit een eerdere relatie, maar ik niet. Dus hebben we de huur opgezegd en zijn vertrokken. Vrijheid blijheid.’

Maar een maandje ergens werken is heel wat anders dan je er voor langere tijd vestigen. ‘Marokkanen zijn ontzettend vriendelijk

Lees hier verder het gehele verhaal van Suzanne Linsen als expat in Marokko.

Er is 1 reactie

  1. modie
    27 april 2012 om 07:32 uur.

    expats of allochtonen?

Plaats je reactie