MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay: “Ik ben erg blij!”

01 mei 2012 | in Sport | 3 Reacties

Ibrahim Afellay maakte zondagavond in de met 7-0 gewonnen wedstrijd tegen Rayo Vallecano na maandenlange afwezigheid zijn rentree bij Barcelona. De van een zware knieblessure herstelde Nederlandse Marokkaan was in de wolken met zijn invalbeurt.

De 26-jarige middenvelder kreeg ruim een kwartier speeltijd in het duel. ‘Je weet dat deze dag er een keer aan komt, je weet alleen niet wanneer’, laat Afellay weten op de website van FC Barcelona. ‘Ik ben zo ontzettend blij met mijn rentree. Ik wil gewoon lekker voetballen. Dit is een beloning voor al die maanden hard werken.’

Voor de mensen die een beetje Spaans spreken …

… en anders klik hier voor de Nederlandse versie.

Er zijn 3 reacties

 1. mounir
  07 mei 2012 om 01:36 uur.

  Goed gedaan neefje doe zo voort, jij je broer en je moeder hebben dit heel erg verdiend!!!!groeten aan iedereen in tiffarth en bsaha met je 2 gloednieuwe vissersboten!!! grtz mounir

 2. mhamed
  08 mei 2012 om 10:00 uur.

  Goed voorbeeld hoe het wel moet…..Geweldig jongen

 3. rachid17
  09 mei 2012 om 09:31 uur.

  respect voor hem , echt diep uit me hart .
  eerlijk en hardt werken voor ze geld , heeft hij verdiend, moge ALLAH hem en ze familie zegenen, amien

Plaats je reactie