MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bakkali tekent driejarig contract bij PSV

02 mei 2012 | in Sport | 1 Reactie

PSV is erin geslaagd om Zakaria Bakkali te behouden voor de club. De 16-jarige Belgische Marokkaan werd begeerd door diverse Engelse clubs, maar heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een nieuwe driejarige verbintenis met PSV.

Bakkali, gezien als een enorm talent, sluit in de voorbereiding aan bij PSV-1 en zal daarna waarschijnlijk in het jeugdelftal (de A1) van Phillip Cocu terechtkomen.

Bakkali zit al sinds 2008 in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren. De Belg van Marokkaanse afkomst speelde daarvoor bij Standard Luik.

Er is 1 reactie

  1. dsquared schoenen
    04 mei 2012 om 05:18 uur.

    ophangen

Plaats je reactie