MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spaanse politie neemt 570 kilo hasj in beslag

05 mei 2012 | in Maatschappij | 1 Reactie

De Guardia Civil en de Nationale Politie van Spanje zeggen bij Gibraltar een criminele hasjorganisatie te hebben opgerold. Er is in Operatie Stasi woensdag 570 kilo hasj in beslag genomen en er zijn tien mensen aangehouden. Het onderzoek zou in januari zijn begonnen toen informatie binnenkwam over een organisatie die hasj vanuit Marokko naar Spanje bracht. Volgens de Guardia Civil was de organisatie zeer goed georganiseerd en strak geleid.

De organisatie had een eigen beveiliging zowel op zee als op de weg in Spanje. Bovendien werden voortdurend operaties van de ksutwacht in kaart gebracht en doorgegeven.

De 570 kilo werd in beslag genomen op het strand van El Rinconcillo bij Algeciras. Eén agent raakte bij de operatie gewond.

De nationaliteit van de verdachten is niet bekend gemaakt. (Bron/ lees verder: Crimesite.nl)

Er is 1 reactie

  1. lile
    06 mei 2012 om 06:40 uur.

    Ieder een is er een!!!!!!!

Plaats je reactie