MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussaboun zoekt club in Midden-Oosten

06 mei 2012 | in Sport | 3 Reacties

Ali Boussaboun hoopt zijn loopbaan te vervolgen in het Midden-Oosten. De Marokkaan vertrekt na dit seizoen bij ADO Den Haag. De 32-jarige Boussaboun werd dit seizoen vastgelegd door ADO, maar kon in dertien wedstrijden niet tot scoren komen.

De aanvaller kende weinig geluk bij zijn rentree in Den Haag en kreeg onder meer een rode kaart in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Boussaboun had zich iets anders voorgesteld van zijn terugkeer bij ADO.

Wat de toekomst Boussaboun gaat brengen, is nog onduidelijk. “Komend seizoen wil ik graag blijven voetballen. Mijn voorkeur gaat uit naar een buitenlands avontuur. Het liefst in het Midden-Oosten.” Boussaboun kwam twee jaar geleden al eens een seizoen uit voor het Arabische Al-Nassr. (Bron/ Lees verder: VoetbalPrimeur)

Boussaboun

Er zijn 3 reacties

 1. lile
  06 mei 2012 om 06:43 uur.

  Hij denk voor het grote geld te gaan. hahaha
  Mischien is sparta wat voor hem

 2. gewoon
  07 mei 2012 om 09:49 uur.

  goed trainen is de truck
  dus niet alleen aan rijkdom, eten en slapen denken…

  suc6

 3. mhamed
  08 mei 2012 om 09:48 uur.

  jammer dat bij feyenoord niks heeft laten zien…….nu is het tijd voor de sloperij

Plaats je reactie