MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Italiaanse rederij wil veerdienst tussen Sète en Marokko

11 mei 2012 | in Toerisme | Reageer

De Italiaanse rederij Grandi Navi Veloci (GNV) wil eind mei twee wekelijkse veerdiensten starten uit de Zuid-Franse haven Sète naar Tanger en Nador.

De schepen van de rederij die vroeger op deze routes actief was, Comarit/Comanav, liggen intussen al ruim vijf maanden aan de ketting omdat de ferrymaatschappij zijn financiële verplichtingen niet meer kan nakomen.

GNV vaart al vanuit Genua en Barcelona naar Tanger en koesterde drie jaar geleden ook al plannen om vanuit Sète actief te worden. De Italiaanse ferrymaatschappij diende eind februari een aanvraag in bij de Marokkaanse overheid en beweert toestemming gekregen te hebben om op 26 mei van start te gaan. (Bron/ lees verder: delloyd.be)

Plaats je reactie