MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jetairfly vliegt nu ook naar Rabat

12 mei 2012 | in Toerisme | 4 Reacties

Vanaf zaterdag 30 juni gaat Jetairfly vliegen tussen Brussel en de Marokkaanse hoofdstad Rabat. De luchtvaartmaatschappij introduceert hiermee een nieuwe lijn tussen België en Marokko. Rabat wordt hiermee de 10e Marokkaanse luchthaven die Jetairfly aanvliegt vanuit België.

De Belgische airline vloog al vanaf Brussel naar Agadir, Marrakech, Casablanca, Tanger en Fez. Uit Charleroi vliegt Jetairfly naar Al Hoceima, Casablanca, Fès, Nador, Oujda en Tanger. Vanaf Luik vliegt Jetairfly naar Tetouan.

Jetairfly zet hiermee haar expansie verder.

Er zijn 4 reacties

 1. sidiali
  12 mei 2012 om 11:30 uur.

  NU NOG ESSAOUIRA EN GUELMIM EN WAAROM OOK NIRT OUARZAZATE!!

 2. AliMaroc
  12 mei 2012 om 03:18 uur.

  ik ben blij mee mijn familie woont in kenitra.

 3. Henk El Makloufhi
  13 mei 2012 om 02:45 uur.

  Als ze maar wel : l BLIJVEN VLIEGEN !!!!!

 4. gewoon
  15 mei 2012 om 06:49 uur.

  wat gaat het kosten

Plaats je reactie