MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maher bij Oranje: “Wil voor mijn kans gaan”‎

15 mei 2012 | in Sport | Reageer

Officieel heeft hij nog geen keuze gemaakt tussen de nationale teams van Nederland en Marokko, maar het zou zomaar kunnen dat Adam Maher (18) volgende maand het EK speelt met Oranje. De spelmaker van AZ behoort, net als Ibrahim Afellay en Khalid Boulahrouz, tot de voorselectie van bondscoach Bert van Marwijk en meldde zich maandagmiddag in Hoenderloo voor een trainingsstage.

‘Of ik gespannen ben? Dat valt mee, ik geloof altijd in mezelf’, zei de één na jongste speler uit de voorselectie van bondscoach Bert van Marwijk. ‘Ik heb er altijd naar gestreefd om met zulke spelers samen te trainen. Ik voel me goed en wil het hier laten zien’, zegt Maher. (Bron/ lees verder: Voetbalcentraal.nl)

Plaats je reactie