MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse voetbalbond: “Hoorden nog niets van KBVB”

17 mei 2012 | in Sport | Reageer

Eric Gerets is de droomkandidaat van de Belgische voetbalbond (KBVB) om de vertrokken Georges Leekens op te volgen als bondscoach. In Marokko melden ze alvast dat ze nog niets hoorden vanuit Brussel om te spreken over Gerets. Dat meldt Voetbalkrant.com.

De Marokkaanse voetbalbond zou niet onwelwillend staan tegenover een vertrek van Eric Gerets als bondscoach van het land. Hij ligt er nog onder contract tot het WK van 2014, maar zijn hoge salaris gecombineerd met de slechte resultaten op de Afrika Cup van januari waarin Marokko al in de groepsfase werd uitgeschakeld, zorgen voor nogal wat kritiek op de Belg. Toch krijgt hij nog steeds steun van de Marokkaanse voetbalbond en van koning Mohammed VI. Mochten de resultaten in de WK-kwalificatiewedstrijden in juni tegen Gambia en Ivoorkust tegenvallen, kan ook dit verhaal wijzigen.

Marokko stelt echter dat het nog niets hoorde uit Belgische hoek als het om Eric Gerets gaat. Wel houden ze rekening met het feit dat het telefoontje nog zal komen. “We hebben al vergaderd over de kwestie, maar op geruchten reageren we niet. We zijn wel volwassen mensen en als de Belgen met ons willen praten, moeten ze dat laten weten”, klinkt het. (Bron/ lees verder:Voetbalkrant.com)

Plaats je reactie