MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets kan niet rekenen op El Ahmadi en Assaidi

20 mei 2012 | in Sport | Reageer

Erik Gerets, bondscoach van Marokko, heeft voor de komende twee kwalificatiewedstrijden tegen Gambia en Ivoorkust niet te beschikking over Karim El Ahmadi en Oussama Assaidi. Het tweetal is geblesseerd en heeft zich daardoor moeten afmelden. Dat meldt SoccerNews.

Naast El Ahmadi (Feyenoord) en Assaidi (sc Heerenveen) heeft ook Bursaspor-middenvelder Michaël Basser zich afgemeld. Gerets heeft als vervangers voor het trio Hamza Abourrazouk (MAS Fes), Hamouni Said (MAS Fes) en Mohamed Berrabeh (Wydad Casablanca) opgeroepen.

Op 2 juni speelt Marokko in en tegen Gambia. Dat duel zal de eerste kwalificatiewedstrijd worden voor Marokko voor het WK van 2014 in Brazilië. Het Noord-Afrikaanse land speelt op 9 juni in eigen land tegen Ivoorkust. Verder zit Marokko nog in de kwalificatiegroep met Tanzania. Alleen de groepswinnaar plaatst zich voor het WK. (Bron/ lees verder: SoccerNews)

Plaats je reactie