MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maher kiest voor Oranje

21 mei 2012 | in Sport | 5 Reacties

Adam Maher verkiest Oranje boven de nationale ploeg van Marokko. De achttienjarige middenvelder van AZ heeft voor zichzelf de knoop doorgehakt.

‘Voor mijn ontwikkeling is het goed als ik Europese kampioenschappen en WK’s speel’, zegt Maher in gesprek met De Telegraaf.

Ook als Maher de definitieve EK-selectie niet haalt, zal hij zich beschikbaar stellen voor het Nederlands elftal. Hij zegt het al uitgebreid met zijn familie te hebben gehad.

Er zijn 5 reacties

 1. Nour
  21 mei 2012 om 11:22 uur.

  heel verstandig! Marokkaanse elftal is voor arabieren en daar horen Barbaros niet bij.

 2. tarik
  22 mei 2012 om 09:43 uur.

  Nour jij bent echt grappig een marokkaan hoort niet bij het nederlandse elf tal hij zal mooie wedstrijden op de bank gaan als of een nederlander een marokkaan een mooie kans geeft voor een mooie eer in plaats van ze eigen nederlander ga toch weg man dat geloof je zelf toch ook niet

 3. mhamed
  22 mei 2012 om 10:20 uur.

  Nour……….sterker nog ze willen daarbij echt horen……..zowel de arabieren van vandaag als de piraten van aden zullen nooit een vuist maken tegen eerlijkheid en de realiteit……VIVA AMAZIGH WAAR ZE OOK MOGEN ZIJN.

 4. Yassin
  22 mei 2012 om 01:20 uur.

  Nour,

  Wees trots op je arabische broeders die door de amerikanen, israeliers en europeanen van alle kanten worden genaaid. Maar blijkbaar vind jij het lekker om genaaid te worden ewa geniet er van.

  Marokkaanse elftal en Arabieren…haha, ga lekker terug naar de schoolbanken want je hebt geen idee waar je over praat laat staan over schrijft.
  En ik durf te wedden dat jejezelf arabier noemt maar geen woord spreekt, leest of schrijft, hou je domme opmerkingen voor je en reageer inhoudelijk op bovenstaande artikel, kan je dat niet ga dan door met het verkopen van je kontje en je arabische broeders aan de westerlingen.

  Overigens is het een verstandige keuze van Maher om te kiezen voor Oranje, zoals jullie wellicht allemaal hebbe gezien tijdens de africa cup of nations bakt marokko en zal marokko er nooit wat van bakken.
  Dus als je successen wil boeken en op wil vallen bij de grote clubs dan is Oranje een betere keuze.

 5. dutchie
  11 juni 2012 om 05:38 uur.

  Wat kunnen ze toch goed schrijven he?

Plaats je reactie