MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘VfL Wolfsburg heeft interesse in smaakmaker Taarabt’

23 mei 2012 | in Sport | Reageer

Queens Park Rangers lijkt haar smaakmaker te verliezen aan VfL Wolfsburg. De Duitse voetbalclub wil Adel Taarabt overnemen van de Londense ploeg, aldus The Daily Mail volgens VoetbalNieuws.be.

De Duitse middenmoter wil de Marokkaan voor zo’n zes miljoen euro overnemen van de club uit de Premier League. Afgelopen januari hadden Die Wölfe ook al interesse in de speler. Toen bood de ploeg van trainer Felix Magath pakweg tien miljoen euro, maar Taarabt ligt tot volgend jaar zomer vast en is volgens Wolfsburg daardoor minder waard geworden. De Marokkaanse international speelt sinds 2009 voor de Londense ploeg en maakte sindsdien 29 treffers. (Bron/ lees verder: VoetbalNieuws.be)

Plaats je reactie