MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Familie bezorgd om verdwenen Yousra

07 juni 2012 | in Maatschappij | Reageer

Al bijna een week wordt in Rotterdam het 18-jarige meisje Yousra Kardal vermist.

De politie en haar familie zijn erg bezorgd om haar welzijn, want Yousra is bepaald geen wegloper en bovendien is zij verstandelijk beperkt, schrijft De Telegraaf. Het meisje vertrok op 31 mei ’s middags van school in Rotterdam en is daarna niet meer gezien. Yousra heeft een stevig postuur.

EEN IEDER DIE INFORMATIE HEEFT WORDT VERZOCHT CONTACT OP TE NEMEN MET: Regiopolitie Rotterdam-Rijnmond, tel. 0800-6070

Haar verdere gegevens:

Voornaam: Yousra
Achternaam: Kardal
Geboortedatum: 14-09-1993
Huidige leeftijd: 18
Lengte: 160 cm
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Bruin

Plaats je reactie