MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ibrahim Afellay: “Ik voel me sterker dan ooit”

09 juni 2012 | in Sport | 2 Reacties

Ibrahim Afellay miste dit seizoen een groot aantal wedstrijden bij zijn club FC Barcelona. De Nederlands international liep in september 2011 een zware knieblessure op en was pas aan het eind van het seizoen weer inzetbaar. Veel voetballers moeten dan wedstrijdritme opbouwen, voordat ze weer op hun eigen niveau voetballen. Afellay niet.

Vandaag speelt hij mee met Oranje tegen Denemarken.

MetroNieuws interviewt de Marokkaan:

Je bent fit voor het EK, dat was je doel?
Ik heb me nooit blind gestaard op het EK. Dan ga je jezelf alleen maar gek maken en als je dan niet redt is de teleurstelling alleen maar groter. Je legt jezelf dan alleen maar onnodig veel druk op. Je moet de natuur haar gang laten gaan. Het belangrijkste was om weer te kunnen doen, wat ik het liefst doe: voetballen

Lees het interview op MetroNieuws.nl.

Er zijn 2 reacties

 1. gewoon
  09 juni 2012 om 08:38 uur.

  ondanks dat ik niet van voetbal hou
  ben trots op deze heer

  broeder ! zet door en herstel wat ons marokkaantjes in dit land kapot hebben gemaakt

  en hoop nog vele van jou in opkomst

  gr

  Mo

 2. jeoma
  09 juni 2012 om 10:06 uur.

  Ibrahim afellay is de beste ookal heeft hij ek vandaag verloren 🙁 maar we kunnen nog winnen !

Plaats je reactie