MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko scoort in 89ste minuut en speelt gelijk

10 juni 2012 | in Sport | Reageer

Marokko heeft gisteren in zijn tweede kwalificatiewedstrijd voor het WK voetbal van 2014 in Brazilië 2-2 gelijkgespeeld tegen Ivoorkust. De Lions de l’Atlas kwamen in Marrakech tweemaal op achterstand en maakten de 2-2 pas in de 89ste minuut via Abourazzouk.

Het Marokkaans elftal kwam tot twee maal toe op achterstand. Eerst door een vroege doelpunt van Salomon Kalou, later in de wedstrijd door een doelpunt van Kolo Touré. De Marokkanen klommen op gelijke hoogte door doelpunten van Houssine Kharja en Abourazzouk.

In de eerste kwalificatiewedstrijd speelde Marokko ook al gelijk, toen 1-1 tegen Gambia. In groep C leidt Ivoorkust met vier punten. Marokko staat tweede met twee punten. Enkel de groepswinnaars maken kans op deelname aan het WK 2014. (Bron/ lees verder: Voetbalnieuws.be)

Zie een samenvatting van de wedstrijd:

Plaats je reactie