MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ook Nasrdin Dchar en Mimi Ferrer in nieuwe film Valentino

12 juni 2012 | in Film | Reageer

Naast Najib Amhali zijn nu twee nieuwe namen van Marokkaans-Nederlandse acteurs toegevoegd aan de cast van de romantische komedie Valentino. Nasrdin Dchar en Mimi Ferrer hebben nu ook een rol gekregen. Dat meldt Movienewz.nl.

In de film speelt Amhali een Marokkaanse Fahrid. Deze wil graag bij het automerk Maserati werken en doet zich daarom voor als een Italiaan. Eenmaal aangenomen wordt hij verliefd op de dochter van de baas. Zal hij de waarheid nog wel durven te vertellen?

Dchar speelt een collega van Fahrid en Ferrerr speelt de zus van de hoofdpersoon. De verwachting is dat Valentino vanaf 31 januari 2013 in de bioscopen te zien zal zijn. (Bron/ lees verder: Movienewz)

Plaats je reactie