MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Aissati geeft jawoord aan Vitesse’

14 juni 2012 | in Sport | 3 Reacties

Ismaïl Aissati zet zijn loopbaan waarschijnlijk voort bij Vitesse. Een persoonlijk akkoord tussen Aissati en Merab Jordania zou al bereikt zijn. De aanvallende middenvelder lijkt niet in te gaan op de nieuwe aanbieding van Ajax, waar hij op dit moment nog onder contract staat. Dat schrijft AjaxInside.nl.

De 23-jarige Marokkaan zou ook voor drie jaar kunnen betekenen bij de landskampioen, maar lijkt de voorkeur te geven aan een tweede verblijf bij de Arnhemmers. Wanneer een officieel akkoord tussen beide partijen kan worden verwacht, is vooralsnog niet duidelijk.

Aissati werd in het seizoen 2010-2011 gehuurd door Vitesse van Ajax. (Bron/ lees verder: AjaxInside” target=”_blank”>AjaxInside)

Er zijn 3 reacties

 1. hakim
  16 juni 2012 om 09:41 uur.

  goed gozer, gauw weg bij die J…… Je hebt er niets te zoeken

 2. leminjewels
  16 juni 2012 om 12:23 uur.

  een verstandige keuze
  daar komt hij tenminste aan spelen toe

  succes verder

 3. mhamed
  17 juni 2012 om 03:24 uur.

  succes gap.

Plaats je reactie