MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Man aangehouden met tienduizenden euro’s in auto

16 juni 2012 | in Maatschappij | Reageer

De politie heeft donderdagnacht in Bergen op Zoom een man aangehouden op verdenking van witwassen. De 24-jarige man, een Marokkaan die in Frankrijk woont, had voor tienduizenden euro’s aan bankbiljetten in zijn auto liggen. Dat schrijft het Reformatorisch Dagblad.

De politie gaf de man rond 2.00 uur een stopteken, omdat hij geen gordel droeg. In de auto vonden ze meerdere plastic tassen met pakketten bankbiljetten. Het geld, de auto en een blokje hasj dat de man bij zich had zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt waar het geld vandaan komt. (Bron/ lees verder: het Reformatorisch Dagblad)

Plaats je reactie