MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mounira voelt zich onderdrukt door moslimrollen

22 juni 2012 | in Carriere | Reageer

mounira-hadj-mansour1

Actrice Mounira Hadj Mansour vertelde donderdag bij FunX dat ze zich onderdrukt heeft gevoeld, omdat ze vaak moslimrollen aangeboden krijgt.

De half Nederlandse en half Tunesische actrice vertelde presentator Fernando dat ze zich onderdrukt voelde door de aangeboden moslimrollen. Dat de rollen haar aangeboden werden vond ze niet erg, “maar als het elke keer is, dan voel je je op een gegeven moment onderdrukt. Alsof je in een soort doosje zit waarin ze alleen aan jou denken als er zo een rol is.” Het maakt Mounira niet uit of ze een non of moslima moet spelen. Ze wil gewoon beoordeeld worden op haar acteerkunsten, schrijft FunX.

Om het stempel van de eeuwige moslima-actrice te ontvluchten heeft de actrice voor het eerst in haar leven rollen die ze niet wilde afgewezen. “Het is wel moeilijk, je zegt nee tegen geld, nee tegen werk, nee tegen opties om andere mensen te leren kennen die jou misschien voor andere projecten wel een goeie rol zouden kunnen geven.” Toch hield de actrice het vol, omdat ze het belangrijk vindt om trouw aan zichzelf blijven. (Bron/ lees verder: FunX)

Plaats je reactie