MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Drugsdealer mag cel niet verlaten voor bruiloft

23 juni 2012 | in Marokko | 1 Reactie

Een vermeende drugsdealer uit Helmond mag zijn cel niet verlaten om in het huwelijk te treden met zijn verloofde. De rechtbank legde een smeekbede van zijn vriendin terzijde omdat de man niet kon aangeven wanneer hij precies zou trouwen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Volgens het blad zit de man in voorarrest op verdenking van handel in cocaïne en hennep. Op 1 juni zou hij voor de Marokkaanse wet trouwen met zijn geliefde uit België, maar de trouwpartij ging niet door omdat de politie hem arresteerde.

De vrouw vreest dat zij uitgehuwelijkt wordt als het huwelijk opnieuw op de lange baan wordt geschoven. Haar ouders twijfelen er inmiddels aan of de Helmonder wel een geschikte kandidaat is voor hun dochter. (Bron/ lees verder: Eindhovens Dagblad)

Er is 1 reactie

  1. lile
    25 juni 2012 om 03:12 uur.

    Die ouders hebben gelijk het is een crimineel.

Plaats je reactie