MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen en Molukkers op de vuist in Culemborg

25 juni 2012 | in Maatschappij | Reageer

De politie heeft zaterdagavond in Culemborg drie mannen van 47, 55 en 58 jaar aangehouden na een vechtpartij tussen een groep Marokkanen en een groep Molukkers. Dat meldt de politie zondag volgens Nieuws.nl. Bij de jaarwisseling 2009-2010 braken in de Culemborgse wijk Terweijde rellen uit tussen de twee gemeenschappen.

De politie moest alle zeilen bijzetten om de rust weer te herstellen. Mogelijk volgen nog meer aanhoudingen, aldus de politie.

Tijdens de jaarwisseling in januari 2010 kwam het in de Culemborgse wijk Terweijde tot rellen tussen Marokkaanse en Molukse jongeren. De politie zette daarna dagenlang de mobiele eenheid in om de rust in de wijk te bewaren. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie