MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mientjeszaak in Marokko opnieuw uitgesteld

26 juni 2012 | in Marokko | Reageer

Het hoger beroep in de Nijmeegse Mientjeszaak in Marokko in Nador is weer uitgesteld. De gekozen advocaat van verdachte Fouad el M. kon niet bij de zitting zijn. Zijn vervanger zei dat hij het dossier onvoldoende kent om de verdachte bij te kunnen staan. Dat schrijft Omroep Gelderland.

De Marokkaanse rechtbank heeft besloten de zaak inhoudelijk te behandelen op 6 augustus. De zaak werd al eerder meerdere malen uitgesteld mede omdat de verdachte geen advocaat had.

Fouad el M. werd eerder tot levenslang veroordeeld voor de moord op de Nijmeegse buurvrouwen met de voornaam Mientje in 2003. (Bron/ lees verder: Omroep Gelderland)

Plaats je reactie