MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politie haalt ‘rijdende doodskisten’ van de weg

02 juli 2012 | in Toerisme | 1 Reactie

Acht op de negen gecontroleerde autocars vanuit Brussel richting Marokko kregen zaterdag een boete omdat ze technisch of administratief niet in orde waren. Slechts een bus was volledig in orde.

Een bus en drie aanhangwagens werden ter plekke in beslag genomen wegens het niet-naleven van de veiligheidsvoorschriften. In totaal werd voor ongeveer 10.000 euro aan boetes betaald, meldt het Brusselse arbeidsauditoraat zaterdag in een communiqué.

De politie, de FOD Mobiliteit, de douane en de arbeidsinspectie controleerden zaterdag de autocars. “Soms zijn het echt rijdende doodkisten’, klinkt het. (Bron/ lees verder: VT4.be)

Er is 1 reactie

  1. lile
    04 juli 2012 om 12:26 uur.

    Dat mogen ze in marokko ook doen!

Plaats je reactie