MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sektioui loopt stage bij AZ

03 juli 2012 | in Sport | Reageer

Tarik Sektioui loopt momenteel stage bij AZ. De voormalig rechtsvoor van onder meer AZ, RKC Waalwijk en Willem II heeft in zijn geboorteland het op één na hoogste trainersdiploma behaald, maar wil nog een jaar investeren in zijn ontwikkeling als trainer, schrijft FCUpdate.nl.

De 35-jarige oud-speler van FC Porto had meteen aan de slag gekund als trainer, maar besloot zich nog even door te ontwikkelen in de luwte. In Marokko zou hij een aantal aanbiedingen hebben gekregen om aan de slag te gaan als technisch directeur en hoofdtrainer, maar had daar nog geen zin in.

Sektioui schreef alle oefeningen bij AZ op in zijn schrift. Volgens de Marokkaan richt Marokko zich nog te vaak alleen op Frankrijk en zou men meer kunnen leren van de Hollandse school, die volgens hem één van de beste ter wereld is. (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Plaats je reactie