MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat en Labyad naar Spelen, Assaidi en El Ahmadi niet

07 juli 2012 | in Sport | Reageer

Nordin Amrabat, Zakaria Labyad, Soufian El Hassnaoui (Graafschap) en Imad Najah (PSV) kunnen zich opmaken voor de Olympische Spelen. Pim Verbeek, de Nederlandse bondscoach van de Marokkaanse Olympische ploeg, heeft de vier spelers opgeroepen om in actie te komen voor hun vaderland.

Eerder liet Verbeek ook doorschemeren dat Karim El Ahmadi (Aston Villa) en Oussama Assaidi (sc Heerenveen) eventueel naar Londen zouden vertrekken voor de Spelen. Uiteindelijk heeft de keuzeheer besloten om de twee spelers thuis te laten. Ook Youness Mokhtar (PSV) en Anouar Kali (FC Utrecht) werden teleurgesteld.

Marokko neemt het tijdens de Olympische Spelen op tegen Spanje, Japan en Honduras. De eerste wedstrijd van Marokko wordt op 26 juli gespeeld om 15.45 uur.

Plaats je reactie