MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Younès Belhanda wil bij Franse stuntploeg blijven

08 juli 2012 | in Sport | Reageer

Younès Belhanda heeft zijn trouw beloofd aan Montpellier. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds 2003 bij de Franse club en wil aan die periode in ieder geval nog een seizoen vastplakken. Dat schrijft Soccernews.nl.

Belhanda wordt begeerd door Paris Saint-Germain en Arsenal. Desondanks geeft de international aan niet te vertrekken bij Montpellier. “Ik wil duidelijk maken dat ik het avontuur met mijn vrienden bij Montpellier wil vervolgen”, zo liet de jongeling weten volgens de website.

Na het behalen van de landstitel met zijn club Montpellier, mag de Marokkaan zich nu op gaan maken voor een avontuur in de Champions League. (Bron/ lees verder: Soccernews.nl)

Plaats je reactie