MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘El Hamdaoui woensdag gepresenteerd bij Fiorentina’

11 juli 2012 | in Sport | Reageer

Het ziet er naar uit dat de overgang van Mounir el Hamdaoui van Ajax naar het Italiaanse Fiorentina eindelijk een feit is.

Het Italiaanse persbureau ANSA meldt dat Fiorentina woensdag een einde zal maken aan alle geruchten en speculaties en de transfer wereldkundig zal maken.

Naar verluidt tekende de Marokkaans international een verbintenis voor drie seizoenen, waarbij de Italiaanse club ook nog een eenzijdige optie op nog een extra jaar heeft bedongen. Dat schrijft ELFVoetbal.nl.

In Italiaanse media doken dinsdag foto’s op van van een lachende El Hamdaoui, vlak na de medische keuring bij Fiorentina.

Plaats je reactie