MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moeder en dochter komen om bij ongeval in Spanje

21 juli 2012 | in Maatschappij | 3 Reacties

Bij een auto-ongeval in de buurt van de Spaanse hoofdstad Madrid zijn vrijdag twee Haarlemmers om het leven gekomen. Drie andere gezinsleden die in de auto zaten, raakten gewond. Dat meldde het Haarlems Dagblad vrijdagavond.

De moeder (30) was vrijwel op slag dood, de oudste dochter (11) overleed vrijdagavond aan haar zware verwondingen, aldus het dagblad.

Het vijf leden tellende gezin was onderweg naar Marokko voor een zomervakantie; vader en moeder zijn afkomstig uit de streek tussen Nador en Al Hoceima. (Bron/ lees verder: het Haarlems Dagblad)

Er zijn 3 reacties

 1. Yasmina
  21 juli 2012 om 10:11 uur.

  Ina li Allah wa ina ilayh raji3oun! Ik wens de nabestaanden, familie, vrienden en bekenden veel sabr toe!

 2. camaro
  25 juli 2012 om 03:57 uur.

  allaharhamoe la illaha illalah moge allah hun familie rust geven en sterkte om dit te verwerken moge allah hun bijstaan met het verlies . ik wens ze sterke vanuit mijn hart

 3. hmmmm
  24 september 2013 om 04:46 uur.

  diep triest

Plaats je reactie