MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui heeft het liever over de toekomst

22 juli 2012 | in Sport | Reageer

Mounir El Hamdaoui kijkt ernaar uit om bij Fiorentina aan de slag te gaan. Na een moeilijke periode bij Ajax, waarin hij uit de selectie werd gezet, kan hij eindelijk weer op het hoogste niveau gaan spelen. Terugkijken op zijn tijd bij Ajax doet de Marokkaan liever niet. Dat schrijft Voetbal International.

“Ik ben erg blij om hier te zijn en ik zal mijn best doen in het shirt van Fiorentina”, zei El Hamdaoui bij zijn presentatie. “Fysiek voel ik me goed, ik heb meestal niet veel tijd nodig om in vorm te komen.”

Over zijn periode bij Ajax wil de spits weinig kwijt. “Ik denk niet meer na over mijn tijd in Amsterdam. Daar hou ik niet van, vanaf nu ligt de focus op toekomst.”

Plaats je reactie