MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Het Ramadan Journaal elke zaterdag op tv

23 juli 2012 | in TV | Reageer

De ramadan is al een paar dagen aan de gang. Daarom zendt de NTR vanaf zaterdag elke week het Ramadan Journaal uit. De presentatie is in handen van Samira el Kandoussi.

Samira heeft er wel zin in. “Het gaat sowieso heel leuk worden want er gaat elke week een bekende Nederlander meedoen. Die gaat dan een dagje meevasten en een dagje mee eten met een familie en daar ga ik dan ook langs,” vertelt de presentatrice enthousiast op FunX. Ook gaat ze o.a. langs bij moslima’s die in de gevangenis zitten om te zien hoe zij de ramadan beleven.

Het Ramadan Journaal is te zien op Nederland 2 op zaterdag 21 en 28 juli en op 4, 11 en 18 augustus om 16:05 uur.

Plaats je reactie