MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko speelt gelijk met uitblinkende Labyad

27 juli 2012 | in Sport | Reageer

Marokko heeft donderdag een punt overgehouden aan de openingswedstrijd van het olympische voetbaltoernooi. De ploeg van de Nederlandse trainer Pim Verbeek speelde met 2-2 gelijk tegen Honduras.

Verbeek startte met de in Nederland geboren Nordin Amrabat en Zakaria Labyad in de basis en kwam kort voor rust op voorsprong door een treffer van Abdelaziz Barrada. De middenvelder van het Spaanse Getafe schoot met een volley de bal onhoudbaar binnen, op aangeven van Labyad. Honduras kwam echter uitstekend uit de kleedkamer voor de tweede helft en kwam al snel op 2-1.

Jerry Bengtson zorgde in de 56ste minuut voor de gelijkmaker en negen minuten later was hij opnieuw trefzeker, dit keer benutte hij een strafschop. Maar het antwoord van Marokko liet niet lang op zich wachten. In de 65ste minuut zag de uitblinkende Labyad doelman Jose Mendoza te ver voor zijn doel staan en zorgde voor de 2-2 eindstand.

Marokko eindigde het duel met tien man door een rode kaart voor Zakarya Bergdich wegens natrappen.

Plaats je reactie