MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati krijgt alsnog zijn buitenlands avontuur

29 juli 2012 | in Sport | Reageer

Ismail Aissati lijkt zijn zin te krijgen en kan zich opmaken voor een buitenlands avontuur. Volgens het Turkse medium Gaziantep Haberler staat de middenvelder op het punt om een contract te tekenen bij de Turkse club Gaziantepspor. Dat meldt ELFVoetbal.nl.

Volgens het medium zet Aissati zijn handtekening onder een vierjarige verbintenis.

De middenvelder kon eerder met Ajax en Vitesse geen akkoord bereiken over een contract. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal.nl)

Plaats je reactie