MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko op rand van uitschakeling

30 juli 2012 | in Sport | 1 Reactie

Marokko staat op de Olympische Spelen na twee wedstrijden met slechts één punt. Tegen het verrassend sterke Japan werd in de slotfase verloren (1-0).

Kensuke Nagai maakte in de slotfase de enige treffer voor de Aziaten, die zeker zijn van een plaats in de kwartfinales. Marokko kwam in de eerste groepswedstrijd tegen Honduras niet verder dan een gelijkspel (2-2). De Noord-Afrikanen sluiten de groepsfase af met een wedstrijd tegen het opvallend al uitgeschakelde Spanje.

Japan is in dezelfde groep met zes punten al zeker van een plaats bij de laatste acht. Honduras heeft vier punten, Marokko eentje en Spanje nul.

Zie hier het doelpunt van Japan:

Er is 1 reactie

  1. mhamed
    01 augustus 2012 om 09:11 uur.

    had niks anders verwacht…..

Plaats je reactie