MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Assaidi is een interessante speler’

06 augustus 2012 | in Sport | 1 Reactie

Aanvaller Oussama Assaidi was tijdens het duel tussen PSV en Ajax om de Johan Cruijff Schaal op de tribune te vinden. Ajax is nog altijd op zoek naar een vleugelspeler en aangezien hij mag vertrekken bij sc Heerenveen lijkt de Marokkaan een goede optie om Ajax te komen versterken.

De Boer bevestigde dat Ajax erg gecharmeerd is van Oussama Assaidi.”Hij is voor ons een interessante speler”, zei trainer Frank de Boer na afloop kort tegenover de media. ((Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Er is 1 reactie

  1. Aziz
    08 augustus 2012 om 12:31 uur.

    Beste Oussama,

    Ik adviseer je om uit de buurt te blijven van die club. Het wordt gedomineerd door vriendjespolitiek en tot nu toe hebben ze de carriere van de Marokkaanse voetballers een voor een om zeep geholpen.

    Je zou wel erg naief zijn om te denken dat het bij jou anders zal lopen.

Plaats je reactie