MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ramadan Journaal: voorkom slechte Ramadan-adem

07 augustus 2012 | in Geloof | Reageer

Iedereen heeft weleens last van een slechte adem, maar hoe zit dat tijdens de Ramadan? Is het dan erger? En wat kan je eraan doen? Is het eigenlijk wel te voorkomen? Emil Andel van het Ramadan-journaal vroeg het een aantal deskundigen en ging de straat op voor handige tips!

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Zie hier de andere afleveringen.

Plaats je reactie