MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Labyad kan niet wachten op spelen in Portugal

08 augustus 2012 | in Sport | Reageer

Zakaria Labyad kijkt na een turbulente periode in zijn loopbaan uit naar de start bij Sporting Lissabon. De oud-speler van PSV werd met Marokko uitgeschakeld op de Olympische Spelen en verkast nu naar Portugal.

“Ik kan niet wachten”, zegt Labyad volgens ELFVoetbal. De middenvelder hoopt met ploeggenoten Stijn Schaars, Khalid Boulahrouz en Ricky van Wolfswinkel dit seizoen de landstitel te veroveren. “Mijn doel is om een goede tijd hier door te maken en landskampioen te worden”, aldus Labyad, die voor vijf jaar tekende.

De Marokkaan zegt er naar uit te kijken voor zijn nieuwe club in actie te komen. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal)

Plaats je reactie