MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay trefzeker voor Barcelona

12 augustus 2012 | in Sport | Reageer

Barcelona heeft zaterdagavond een oefenwedstrijd tegen Dinamo Boekarest gewonnen: 2-0. Ibrahim Afellay maakte in de vriendschappelijke wedstrijd het tweede doelpunt. De eerste kwam op naam van sterspeler Lionel Messi.

Afellay kreeg in de 91ste minuut een uitgelezen kans. De vleugelspeler stond vrij voor de keeper en lepelde fraai binnen met buitenkant rechts. De Oranje-international mocht 45 minuten meedoen tegen de Roemenen.

Bekijk hier het doelpunt van Afellay:

Plaats je reactie