MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse bond krijgt geldboete om wedstrijd Guinee

13 augustus 2012 | in Sport | Reageer

De Marokkaanse bond kan binnenkort een boete krijgen, omdat de oefenwedstrijd tussen Marokko en Guinee op 15 augustus in Rabat om 22:45 Marokkaanse tijd (00:45 in Nederland) gespeeld zal worden. Dit houdt in dat de wedstrijd op zowel woensdag als donderdag gespeeld zal worden en dat is tegen de regels in van de FIFA.

De Marokkaanse bond kan hiervoor een boete tegemoet zien van rond de 20.000 euro.

Plaats je reactie