MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib Amhali heeft motorrijbewijs gehaald

14 augustus 2012 | in Amusement | 1 Reactie

Najib Amhali is heel blij. De cabaretier heeft zijn motorrijbewijs gehaald bij een motorrijschool in Amsterdam. Zo laat de Marokkaan weten via Twitter. Na wat vragen van zijn fans maakt hij nog even duidelijk waar het precies omgaat.

“Het betreft hier mijn motor rijbewijs, nu een Honda atta Fitta halen”, aldus de 41-jarige Najib op zijn Twitter pagina.

Najib is momenteel druk bezig met de opnames van de film Valentino waar hij de hoofdrol in speelt. (Bron/ lees verder: ShowNieuws)

Er is 1 reactie

  1. lile
    15 augustus 2012 om 05:57 uur.

    Lekker belangrijk!!!!!!!!!!

Plaats je reactie