MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

TV: Marokkaan op zoek naar zichzelf

15 augustus 2012 | in Marokko | 2 Reacties

Mohamed Abdeslam is een Marokkaanse man van 73 jaar uit Antwerpen. Aan het eind van z’n leven gaat hij naar plaatsen en mensen die voor hem betekenisvol waren in zijn leven als migrant, in België en in Marokko.
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Er zijn 2 reacties

 1. berkane
  15 augustus 2012 om 03:14 uur.

  dit is een mooie reportage heb ik paar weken geleden op youtube gecheckt

  kijk en je krijgt geen spijt

  miskien mohammed gestreden

 2. mhamed
  17 augustus 2012 om 10:48 uur.

  Respect voor deze man en zeker voor vele imigranten uit rif.
  Ze hadden het heel zwaar…….met ijzere ballen hebben zij het gered.

Plaats je reactie