MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Veel Marokkanen hebben geen tandenborstel‎

16 augustus 2012 | in Gezondheid | 1 Reactie

Slechts 1 op de 5 Marokkanen heeft een tandenborstel. En áls de Marokkaan er al één heeft, dan doet deze gemiddeld vier jaar dienst. Dat blijkt uit onderzoek van de Orde van tandartsen in het Noord-Afrikaanse land, schrijft SpitsNieuws. Uit het onderzoek komt verder naar voren dat de Marokkaan jaarlijks slechts één tube tandpasta opgebruikt.

Uit cijfers van de overheid blijkt verder dat dertig procent van de Marokkanen nooit naar een tandarts is geweest en 97,7 procent van de volwassenen te maken heeft met tandbederf, schrijft SpitsNieuws.

Daarom zijn tandartsen samen met het merk Colgate een actie begonnen om de bewustwording onder Marokkanen te vergroten. (Bron/ lees verder: SpitsNieuws)

Er is 1 reactie

  1. سمبو
    20 augustus 2012 om 09:33 uur.

    معندهمش سنان الاربعة الباقين

Plaats je reactie