MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrikaanse migranten breken door grens Melilla

20 augustus 2012 | in Maatschappij | 3 Reacties

Ongeveer 300 Afrikaanse migranten hebben volgens de Marokkaanse autoriteiten zaterdag geprobeerd in groep door de grens tussen Marokko en de Spaanse enclave Melilla te breken. Een zestigtal is uiteindelijk over de grens geraakt.

De migranten probeerden de grens te passeren “ter hoogte van het hek langs de bedding van de rivier Rio de Oro”, aldus de Marokkaanse autoriteit. Van de 300 slaagde er ongeveer zestig migranten Melilla binnen te geraken.

Een andere groep van een 150-tal migranten probeerde zondag opnieuw de grens over te steken, maar zonder succes.

Er zijn 3 reacties

 1. arab m
  26 augustus 2012 om 09:45 uur.

  mensen die zo risicos nemen doen dat niet voor hun plezier ,en eerlijk gezegt deze onderwerp is heel gevoelig ,en kan een andere onderwerp bij betreken , dus zal ik kortom zijn , deze mensen doen dat om dat ze in hun eigen land , geen rechten hebben , en zeker geen rechten voor de armen ,en geen werk dat goed betaalt is, de regering profiteert nog van die mensen….?

 2. lile
  26 augustus 2012 om 09:46 uur.

  Helaas is maroc ook niet human tegen eigen mensen laat staan vreemdelingen.

 3. redouane
  27 augustus 2012 om 12:53 uur.

  vereemdelingen hebben hier meer rechten dan eigen volk raar maar toch iets goeds.

Plaats je reactie