MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Tottenham verlost Chamakh van Arsenal-bank’

21 augustus 2012 | in Sport | Reageer

Tottenham Hotspur-trainer André Villas-Boas hoopt zich deze week nog te versterken met Marouane Chamakh. De Marokkaanse spits van Arsenal kan al maanden niet rekenen op een basisplaats en zou daarom mogen vertrekken. Volgens het Engelse Mirror is Tottenham er alles aan gelegen Chamakh voor één seizoen op huurbasis over te nemen.

Villas-Boas is naar verluidt wanhopig op zoek naar een doelpuntenmaker en liep onder meer Emmanuel Adebayor en Roberto Soldado al mis. (Bron/ lees verder: VoetbalNieuws.be)

Plaats je reactie