MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Internazionale gaat voor Afellay’

25 augustus 2012 | in Sport | Reageer

Trainer Tito Vilanova zou Ibrahim Afellay op huurbasis willen laten vertrekken bij FC Barcelona. Eventueel is een verkoop ook een optie. Internazionale zou de Oranje-international willen aantrekken. Dat meldt VoetbalNieuws.

Naar verluidt wil Inter zich op huurbasis versterken met de 26-jarige middenvelder annex aanvaller. Afellay hoeft onder trainer Vilanova waarschijnlijk niet te rekenen op veel speeltijd.

Naast Inter zouden ook Zenit Sint-Petersburg, de Duits kampioen Borussia Dortmund, Arsenal, Schalke 04 en Liverpool in de Marokkaan geïntersseerd zijn. (Bron/ lees verder: VoetbalNieuws)

Plaats je reactie